За нас

Езиков център wonderLand

  • Класна стая 1
  • Класна стая 2
  • Брошури
  • Детски кът
  • Детски кът
  • Помещене

Каним Ви в “WonderLand” , чуден свят за изучаване на английски език, който Ms. Vyara и Ms. Bella сътвориха за Вас и Вашите деца, с много любов и ентусиазъм.


Предлагаме Ви:


Качествено обучение по английски език.
Занималня, в която заедно да подготвяме уроците за училище и да се забавляваме.
Интерактивен метод на преподаване.
Използване на най-новите системи на издателство Cambridge.
Възможност за ползване на библиотека с електронни книги.
Получаване на сертификат за завършено ниво.
Безплатна подготовка за явяване на детските изпити на University of Cambridge- Starters, Movers, Flyers.

Преподаватели

Вяра Казанаклиева

Вяра Казанаклиева

Вяра е преподавател по английски език от 2009 година. Вземала е участие в множество семинари и уъркшопове и също така е устен изпитващ за детските сертификати на Университета Кеймбридж. През 2012 година е била лидер на международен детски лагер в Хамбург, част от организацията CISV. Вяра има бакалавърска степен по „Начална училищна педагогика с чужд език“.  Има и международен сертификат от Кеймбридж за преподаване на английски език (Teaching Knowledge Test Cambridge).

Белослава Митева

Белослава Митева

Бела работи като мениджър в езиково училище от 2010 година. Вземала е участие в множество семинари и уъркшопове и е организирала обучения за преподаватели и администратори. Била е мениджър на английски детски лагер през 2012. Има бакалавърска степен по „Публична Администрация“ и „Информатика“. Има и международен сертификат от Кеймбридж за преподаване на английски език (Teaching Knowledge Test Cambridge).