Новини

Ранни записвания

Ранни записвания на промоционални цени в WonderLand до края юли. За повече информация заповядайте в офиса, всеки ден между 09:00 и 17:30ч.
Очакваме ви! :)

Лятна занималня

Лятото наближава! Започнаха записванията за лятната занималня в WonderLand! 
Стартираме на 4 юни, всеки делничен ден, до края на юли. 
За повече информация, заповядайте на място в офиса или се свържете с нас по телефон и имейл! 

летен лагер

Езиков център WonderLand организира летен лагер през месец юни. И тази година сме планирали изненади, приключения и разнообразни занимания за вашите деца. Местата са ограничени и вече се запълват. За повече информация заповядайте в офиса или се свържете с нас по телефона. Очакваме ви! 

Коледна работилница

Дядо Коледа очаква своите малки елфи в Езиков център WonderLand, за да му помогнат в изработката на коледни изненади.
За нивата: НОР 1, HOP 2, HOP 3 - НАЧАЛО 17:00, КРАЙ 18:00
За нивата: Grow Up 2,3 и 4 - НАЧАЛО18:30, КРАЙ - 19:30

WonderLand организират парти за Halloween.

И тази година добрите "вещици" от WonderLand организират парти за Halloween. Заедно с децатат ще се забавляваме и ще се почерпим!

HOP 1, HOP 2 и HOP 3 - 27 октомври, петък
Начало: 18:30 ч.
Край: 19:30 ч.

Grow Up 2, Grow Up 3, Grow Up 4 - 28 октомври, събота
Начало: 17:00 ч.
Край 18:00 ч.

 нови прикючения в WonderLand

Скъпи приятели, очакваме Ви на 02 октомври за нови прикючения в WonderLand". За повече информация и програма заповядайте в офиса или се свържете с нас по телефона. :) Успешен старт на новата учебна година на всички!

 24 май - "Разкажи ми за Левски"

По случай празника на славянската писменост и култура, WonderLand организира много специален ден за своите ученици. Един от авторите на детската, двуезична книга "Разкажи ми за Левски", Райчин Генов, ни гостува, за да ни я представи. Децата ще имат възможност да задават въпроси и да си закупят копие от книгата с автограф. След края на дискусията WonderLand ще организира игри посветени на 24 май. Моля заявете присъствието на Вашето дете на тел. 0895 45 60 70, имейл или в офиса до 20 май.

Лятна занималня

Лято вече чука на нашата врата, в WonderLand ще има игри за всичките деца! По цял ден ще се смеем, с усмивки дните ще залеем!
Ако искаш да си част от нас, на телефона ни звънни от раз!

летен лагер

Езиков център WonderLand организира летен лагер за вас през юни. Заедно ще пренесем страната на чудесата в Родопите, където ще яздим, ще стреляме с лък, ще се разхождаме сред природата, ще играем и ще се радваме на лятото!  :) За повече информация- в офиса на WonderLand.  :)